Google+
Zoeken
Artsen Vacatures

Werkgevers

Arkin

Arkin

Arkin is een organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg en omvat: Arkin BasisGGZ, Arkin Jeugd & Gezin, Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Sinai Centrum, Mentrum, Roads, Inforsa en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam (SPA). Bij vrijwel alle specialismen van Arkin kun je worden ingezet als GZ-Psycholoog. Er worden met ruim 3.400 medewerkers meer dan 35.000 cliënten behandeld op locaties in Amsterdam, Utrecht en omgeving. Arkin is een erkende praktijkopleidingsinstelling en verricht wetenschappelijk onderzoek.
Coloriet

Coloriet

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Lelystad, Dronten en Zeewolde. Met meer dan 1100 cliënten en hun familieleden, ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven.
Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei (cmsgv)

Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei (cmsgv)

De Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei is het medisch specialistische bedrijf binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei waarin de activiteiten van de vakgroepen van zestien medisch specialismen worden uitgevoerd. De werkzaamheden van de vakgroepen worden hoofdzakelijk uitgevoerd binnen ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede. De missie van de Coöperatie is om de hoogst haalbare kwaliteit van patiëntenzorg te leveren binnen een professioneel en efficiënt georganiseerd medisch specialistisch bedrijf.
De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli

Wij zijn persoonlijk, kennen onze klanten goed, komen veel op locatie en stellen onze professionals centraal! Wij zetten ons voor 200% in voor de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers en dus voor de organisatie. Onze adviezen zijn duidelijk en concreet met de focus op Kracht in plaats van Klacht.
ETZ (Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis

ETZ (Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een (boven)regionaal, topklinisch opleidingsziekenhuis in de regio Midden-Brabant. Landelijk staan we bekend om onze expertise op het gebied van zware Traumatologie en Neurochirurgie en bovenregionaal op het gebied van Cardiologie, Orthopedie en Interventieradiologie. Ook hebben wij bijzondere aandacht voor de ouder wordende mens.
GGZ Breburg

GGZ Breburg

GGz Breburg is een specialistische GGZ-zorgaanbieder in Midden- en West-Brabant. We bieden de best passende specialistische behandeling en ondersteuning. Deskundig, met aandacht, doortastend en in samenwerking met partners in de zorg. Deze zorg bieden we waar het kan in de eigen omgeving, dicht bij huis.
GGZ Westelijk Noord Brabant

GGZ Westelijk Noord Brabant

GGZ WNB is sterk in mensenwerk. Wij bieden kwalitatief goede, zo veel mogelijk evidence based specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen goed zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met de doelstelling dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen participeren in de samenleving.
Koraal Groep

Koraal Groep

Binnen Koraal staan mensen met een beperking of belemmering op verstandelijk, lichamelijk en/of psychosociaal gebied centraal. Wij zijn actief op de terreinen jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en arbeidsparticipatie.