Google+
Zoeken
Artsen Vacatures

Vacature Basisarts

Basisarts en op zoek naar een uitdagende vacature binnen jouw specialisme? Bekijk ons uitgebreide aanbod vacatures binnen o.a. de Ouderengeneeskunde, Laboratoriumgeneeskunde, Psychiatrie en Angst- en Stemmingsstoornissen.

Regelmatig plaatsen organisaties door heel Nederland hun Basisarts Vacatures op ArtsenVacatures.nl. Hou de website daarom goed in de gaten of schrijf je in om de meest actuele vacatures, passend bij jouw profiel, in je inbox te ontvangen. Tevens kun je als kandidaat je CV publiceren* om gevonden te worden door potentiële werkgevers.

ANIOS Revalidatiegeneeskunde - Noord-Brabant

Wat bieden wij? Een prettige en stimulerende werkomgeving met veel expertise op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat en chronische pijn. Je doet onder supervisie spreekuur en...
Gepubliceerd: 13-04-2018
Referentie nr:#ARA01313

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde -

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Deze functie biedt een goede basis voor een vervolgopleiding zoals de huisartsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 21-11-2017
Referentie nr:#ARPR01250

*Je gegevens zijn alleen zichtbaar achter een beveiligde login. Uiteraard bepaal je zelf welke gegevens je wilt publiceren.
Zoekcriteria