Google+
Zoeken
Artsen Vacatures

Vacature Basisarts

Basisarts en op zoek naar een uitdagende vacature binnen jouw specialisme? Bekijk ons uitgebreide aanbod vacatures binnen o.a. de Ouderengeneeskunde, Laboratoriumgeneeskunde, Psychiatrie en Angst- en Stemmingsstoornissen.

Regelmatig plaatsen organisaties door heel Nederland hun Basisarts Vacatures op ArtsenVacatures.nl. Hou de website daarom goed in de gaten of schrijf je in om de meest actuele vacatures, passend bij jouw profiel, in je inbox te ontvangen. Tevens kun je als kandidaat je CV publiceren* om gevonden te worden door potentiële werkgevers.

Basisarts Sociaal Medische Advisering en Forensische Geneeskunde - Zuid-Holland

Voor een aantal plaatsen in de regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Basisarts (Sociaal Medische Advisering en Forensische Geneeskunde) voor 24 - 32 uur per week....
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#ARA01291

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Alkmaar

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Alkmaar zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#ARPR01250

Arts-onderzoeker Reumatologie - Amsterdam

Reade is op zoek naar een arts-onderzoeker die zich wil inzetten om de zorg voor mensen met een reumatische ziekte te verbeteren.
Gepubliceerd: 02-11-2017
Referentie nr:#ARA01288

ANIOS / Basisarts Ouderengeneeskunde - Regio Breda

Surplus zoekt een kwaliteitsgerichte (basis)arts met grote interesse in de geriatrie. Regio Breda, 24 uur per week.
Gepubliceerd: 24-10-2017
Referentie nr:#ARA01287

Basisarts - Rotterdam

Bent u een enthousiaste basisarts en opzoek naar werk in de oogheelkunde? Bekijk dan deze vacature bij de regiomaatschap Oogheelkunde.
Gepubliceerd: 16-10-2017
Referentie nr:#ARA01286

Basisarts - Noord-Holland

Interessante vacature voor een arts in de gehandicaptenzorg in Noord-Holland.
Gepubliceerd: 01-09-2017
Referentie nr:#ARPR01152

*Je gegevens zijn alleen zichtbaar achter een beveiligde login. Uiteraard bepaal je zelf welke gegevens je wilt publiceren.
Zoekcriteria