Google+
Zoeken
Artsen Vacatures
Omschrijving organisatie
SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland. Acht hoofdlocaties, talrijke kleinschalige groepswoningen, breed aanbod van thuiszorg en een Servicecentrum zorgen voor zorg die aansluit bij de wensen van de cliënten. Ruim 2900 medewerkers en 1400 vrijwilligers zorgen samen voor ruim 2400 cliënten.
SVRZ staat voor betrouwbare zorg die altijd dichtbij is. Midden in de wijk of in het dorp.
Hoofdvestiging Nederland (adres)
SVRZ Servicecentrum, Koudekerkseweg 143, 4335 SM te Middelburg
Aantal vestigingen
8 locaties
Missie en/of Visie
Missie
Onze missie is om met onze cliënten invulling te geven aan de waarden die voor hen belangrijk zijn in het leven. Deze missie vatten we samen met de slogan “SVRZ zorgt in Zeeland”.

Visie
De visie van SVRZ is uitgebeeld op de visietekening (zie bijlage). Het groene pad op de tekening is het levenspad van onze cliënt. Wanneer een cliënt bij SVRZ komt, heeft hij al een heel leven achter de rug. Een leven waarin hij allerlei ervaringen heeft opgedaan en waar hij omringd is geweest door familie, vrienden en mantelzorgers. Deze geschiedenis maakt de cliënt tot de persoon die hij nu is. Wanneer de cliënt bij SVRZ komt, lopen wij een stukje mee in zijn leven.
Bij SVRZ maken we goede afspraken en komen die ook na. Onze cliënten ervaren dat we echte aandacht hebben. We dragen zorg voor een verzorgd lichaam en goed eten en drinken. We brengen de risico’s voor de cliënt in kaart en maken daar afspraken over zodat de beste zorg verleend kan worden.
Onze deskundige medewerkers ondersteunen het levenspad van de cliënt wanneer en waar het nodig is. En maken samen met de cliënt de juiste keuzes. Hoe ze dat doen verschilt per cliënt. Maar één ding is altijd hetzelfde: onze medewerkers hebben hart voor de cliënt, hart voor de zorg en passie voor hun werk. kernwaarden die onze medewerkers typeren zijn: nabijheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid.
Om te zorgen dat onze medewerkers goede kwaliteit kunnen leveren, biedt SVRZ als organisatie bescherming en ondersteuning. Daarnaast hebben we duidelijke kaders die onze medewerkers richting geven.
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Werken in teamverband vs Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Platte organisatie vs Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Veeleisende werkomgeving vs Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Contactpersoon
Chantal van Boven, Hoofd Medische Dienst, tel. 06 30189013. Email c.van.boven@svrz.nl
Ans Vleugel, teamleider JobCare, tel. 06-11886028, email a.vleugel@svrz.nl

Deel dit bedrijf

Adres gegevens

Adres:Koudekerkseweg 143
Postcode:4335 SM
Stad:MIDDELBURG
Telefoon:+31118670700
Website:SVRZ