Google+
Zoeken
Artsen Vacatures
Omschrijving organisatie
Iedereen doet zoveel mogelijk mee in de samenleving. Heb je daar ondersteuning bij nodig? Kom dan eens met ons praten. Pluryn is er voor mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen ineen. Bijvoorbeeld een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Iedereen krijgt passende hulp. Bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Het liefst thuis en in de wijk. Maar je kunt ook terecht op onze locaties.
Hoofdvestiging Nederland (adres)
Industrieweg 50, 6541 TW Nijmegen
Aantal vestigingen
Zeer groot aantal
Missie en/of Visie
Missie Pluryn – “Sterker in de samenleving”

Wij gaan uit van de eigen kracht en wensen van de mens. Wij inspireren jongeren en (jong) volwassenen met complexe zorgvragen om zich maximaal te ontplooien en volwaardig deel te nemen aan de maatschappij. Dit bij alle facetten van het dagelijks leven.

Ieder mens heeft recht op gelijke kansen en mogelijkheden. Ook met een beperking of als de problematiek complex is. Pluryn helpt bij het vergroten van kansen op een gelijkwaardige plek in de samenleving. We staan open voor iedereen en voor alle zorgvragen. Daarbij werken we samen met anderen om duurzame resultaten te behalen. Het individuele doel van de cliënt is leidend.

In ons werk gaan we een respectvolle relatie aan met mensen. Het vertrekpunt daarbij is dat een ieder zoveel mogelijk zelf vorm geeft aan zijn of haar leven. De kracht komt daarbij uit de mens zelf. Wij ondersteunen daarbij: sterker in de samenleving.
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Werken in teamverband vs Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Platte organisatie vs Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Veeleisende werkomgeving vs Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Contactpersoon
Frans Croonen
Recruiter
06 51 27 34 80
Twitter profiel
LinkedIn Bedrijfsprofiel

Deel dit bedrijf

Adres gegevens

Adres:Industrieweg 50
Postcode:6541 TW
Stad:NIJMEGEN
Land:NL
Telefoon:+31887792000
Fax:+31887792002
Website:Pluryn