Google+
Zoeken
Artsen Vacatures
Omschrijving organisatie

Hét grootste BeNeLux congres over mHealth


Mobile Healthcare is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 750+ zorgprofessionals. 50 (inter)nationale zwaargewichten op het podium inspireren u d.m.v. presentaties, workshops en TEDTalks. Ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg nemen een enorme vlucht. Dit proces zal alleen nog maar versnellen. Het Mobile Healthcare event biedt dan ook een niet te missen-update, een dosis inspiratie en ontmoetingen met like-minded. Komt u ook? Een (gratis) ticket voor Mobile Healthcare geeft u ook toegang tot de 2 andere congressen:

  • Data Driven Healthcare: Het congres over Big Data in de gezondheidszorg. Big data krijgt een steeds belangrijker plaats in onze gezondheidszorg. Er zijn steeds meer databronnen beschikbaar, maar wat is Big Data? Hoe kan Big Data worden toegepast in de gezondheidszorg en welke uitdagingen staat de zorg te wachten met Big Data? U krijgt het antwoord op deze vragen tijdens Data Driven Healthcare.

  • OuderenzorgTECH: Het congres over de toekomst van de ouderenzorg in Nederland. De Nederlandse samenleving veroudert. In 2050 is ongeveer 25% van de inwoners ouder dan 65. Er is een transitie nodig om de ouderenzorg betaalbaar, bereikbaar en van hoge kwaliteit te houden. Hoe kunnen slimme ict-oplossingen de zelfredzaamheid en het welzijn van ouderen bevorderen? Kom het te weten tijdens OuderenzorgTECH.


Alle events zijn gratis toegankelijk voor bestuurders, C-Level, directie, management, projectleiders van zorginstellingen (cure, care of GGZ), huisartsen en tweedelijns zorgartsen! Ook levert Mobile Healthcare u 5 ABAN-punten op.

Keynote sprekers


Op het podium spreken de volgende keynote sprekers:

  • Prof. dr. Marcel Levi, Chief Executive, University College London Hospitals (voorheen bestuursvoorzitter AMC)

  • Magnus Lindkvist, a thought-provoking, trendspotting futurologist and author. He won several awards for his fantastic ‘performances’ on stage and for his books

  • Leon van Halder, Voorzitter Raad van Bestuur, Radboudumc, voorzitter landelijke stuurgroep Registratie aan de bron


Programma highlights  • Deelname aan het Mobile Healthcare event kan BIG-geregistreerde zorgprofessionals 5 accreditatiepunten opleveren.

  • Het 1e exemplaar van de eHealth-monitor 2017 wordt op Mobile Healthcare aangeboden aan Secretaris-Generaal Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Erik Gerritsen

  • Dagvoorzitters Tom van ’t Hek (voormalig huisarts, oud hockey international, oud-bondscoach Nederlands dameshockeyelftal en presentator bij BNR Nieuwsradio) en Marc Seelen (nefroloog en CMIO, UMCG)


Bekijk het volledige programma op de website van Mobile Healthcare.
Contactpersoon
Piet Meeuwis
p.meeuwis@euroforum.nl

Direct inschrijven
Twitter profiel

Deel dit bedrijf

Adres gegevens

Adres:Media Plaza Jaarbeurs, Entree Oost Croeselaan 6
Postcode:3521 CA
Stad:UTRECHT
Land:NL
Telefoon:+31402974980