Google+
Zoeken
Artsen Vacatures
Omschrijving organisatie
Zelfstandig wonen en leven met zorg en ondersteuning dichtbij. Met ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Waar u ook woont op Walcheren, Zorgstroom is altijd in de buurt. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Met wijkteams, zorg- en verpleegcentra, zorghotels en hospices. Ook voor maaltijden en dieetadvies kunt u bij ons terecht. Zorgstroom ondersteunt naast de zorgvrager ook de mantelzorger, met advies op maat. Dichtbij mensen is dus dichtbij u!
Hoofdvestiging Nederland (adres)
Breestraat 15, 4331 TS MIDDELBURG
Aantal vestigingen
9 vestigingen. Buitenrust, Nieuw-Sandenburgh, Hof Klarenbeek, Binnenhaven, Hof Mondriaan, Hof ’t Seijs, Zorghotel Boulevard, twee hospices in Goes en Middelburg. Daarnaast bieden de thuiszorgteams de gewenste zorg voor mensen die nog zelfstandig wonen.
Missie en/of Visie
Missie
Waar je ook komt op Walcheren, Zorgstroom is altijd in de buurt. Denk daarbij aan de wijkteams van de thuiszorg, onze locaties met wonen en zorg dichtbij, de zorghotels, onze locaties waar je woont net als thuis en onze hospices. Met ‘in de buurt' bedoelen we ook dichtbij u. De deskundige hulp die wordt verleend, wordt zo goed mogelijk afgestemd op uw dagelijkse, persoonlijke situatie, in samenwerking met de mensen om u heen.

Visie
Klanten, hun familie en mantelzorgers (hun netwerk) kunnen altijd bij ons terecht voor vragen of ondersteuning. Daardoor voelen zij zich gehoord en begrepen, veilig en vertrouwd. Zij zijn bijzonder tevreden over de hulp die ze van Zorgstroom krijgen of hebben gekregen en voelen zich boven verwachting geholpen.
Onze medewerkers werken met passie en plezier bij Zorgstroom. Zij ondersteunen en waarderen elkaar. Ze ervaren ruimte (van de organisatie en elkaar) als ze met ideeën komen. Dat geldt ook voor het werken aan de eigen ontwikkeling en het nemen van verantwoordelijkheid.
Andere partijen die betrokken zijn bij onze organisatie, de zogenoemde stakeholders, zien Zorgstroom als een betrouwbare, vernieuwende samenwerkingspartner. Zij werken graag met ons samen, met als doel het stimuleren, vergroten en ondersteunen van zelfredzaamheid. Niet alleen van onze klanten maar ook van de burger in het algemeen waardoor zij zich samen kunnen redden.
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Werken in teamverband vs Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Platte organisatie vs Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Veeleisende werkomgeving vs Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Contactpersoon
Afdeling HRM sollicitatie@zorgstroom.nl

Deel dit bedrijf

Adres gegevens

Adres:Breestraat 15
Postcode:4330 AH
Stad:MIDDELBURG
Telefoon:+31118684000
Website:Zorgstroom