Google+
Zoeken
Artsen Vacatures
Omschrijving organisatie
GGZ WNB is sterk in mensenwerk. Wij bieden kwalitatief goede, zo veel mogelijk evidence based specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen goed zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met de doelstelling dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen participeren in de samenleving.
Hoofdvestiging Nederland (adres)
Hoofdlaan 8
4661 AA HALSTEREN
Aantal vestigingen
Vestigingen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Halsteren
Missie en/of Visie
Missie
GGZ Westelijk Noord-Brabant biedt gespecialiseerde diagnostiek, consultatie, behandeling en begeleiding voor mensen met ernstige psychische aandoeningen en de gevolgen daarvan. Onze zorg is kortdurend als het kan en langdurig waar nodig. Respect, aandacht en openheid zijn daarbij onze uitgangspunten.

Visie
Wij zetten ons met hoofd en hart in voor de psychische gezondheid, veiligheid en duurzaamheid in de regio Westelijk Noord-Brabant en (deels) Tholen. Daarbij ligt onze focus op de zwaardere specialistische zorg.
Wij willen gezien worden als een innovatief ‘streekziekenhuis plus’ met een krachtig netwerk en moderne zorgverlening. Wij bieden ook ondersteuning aan de Basis GGZ onder de naam GGZuidland.
Onze medewerkers staan aan de basis van GGZ WNB: iedere dag weer zetten zij zich voor 100 procent in voor de psychische gezondheid en de veiligheid in de regio Westelijk Noord- Brabant. Wij koesteren dan ook de expliciete ambitie een moderne, professionele en daarmee aantrekkelijke werkgever te zijn.
Contactpersoon
HR en Opleiding
hrenopleiding@ggzwnb,nl
Twitter profiel
LinkedIn Bedrijfsprofiel

Deel dit bedrijf

Adres gegevens

Adres:Hoofdlaan 8
Postcode:4661 AA
Stad:HALSTEREN
Land:NL
Telefoon:+31164289100
Fax:+31164240046