Google+
Zoeken
Artsen Vacatures
Omschrijving organisatie
Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een (boven)regionaal, topklinisch opleidingsziekenhuis in de regio Midden-Brabant. Landelijk staan we bekend om onze expertise op het gebied van zware Traumatologie en Neurochirurgie en bovenregionaal op het gebied van Cardiologie, Orthopedie en Interventieradiologie. Ook hebben wij bijzondere aandacht voor de ouder wordende mens.
Hoofdvestiging Nederland (adres)
Hilvarenbeekseweg 60
5022 GC Tilburg
Aantal vestigingen
3 locaties (2 locaties in Tilburg en 1 locatie in Waalwijk)
Missie en/of Visie
AMBITIE EN KERNWAARDEN
Dat we hoge kwaliteit leveren staat uiteraard buiten kijf. Onze ambitie, je mag het ook onze missie of visie noemen, wordt samengevat in Buitengewoon.
Van binnen ziet iedereen er zo’n beetje hetzelfde uit. Maar iedere patiënt is uniek en daarom gaan we in gesprek met de patiënt. Echt goede zorg geven we pas als we rekening houden met wat de patiënt wil, kan en belangrijk vindt. Welke (behandel)mogelijkheden hebben we, en welke daarvan passen het best bij deze patiënt. Bij zijn persoonlijke eigenschappen, maar ook bij zijn sociale omgeving, zijn interesses en geschiedenis.
Dat betekent dus dat niet iedereen met dezelfde aandoening ook precies hetzelfde behandelplan krijgt. Want we behandelen niet alleen de aandoening, maar zorgen voor een patiënt, en die maakt het verschil. Hij heeft daarin zelf ook een belangrijke stem. Buitengewoon staat dus voor zorg toegespitst op de patiënt.

Maar Buitengewoon staat ook voor onze ambitie om meer dan gewoon te willen zijn. We durven buiten het gewone om te denken. En wat we doen, willen we écht heel goed doen.

Onze kernwaarden weerspiegelen waar we als ziekenhuis in geloven en waar we voor staan. Het ETZ heeft vier belangrijke kernwaarden, die ook terug te vinden zijn in de kleuren van het logo:

PASSIE
Van de gastvrouw tot de verpleegkundige, al onze medewerkers hebben passie voor hun vak. Dit zit 'm in het lieve woordje van de arts voor de patiënt op het moment dat hij het nodig heeft. Maar ook in het met zorg bereide eten door onze koks.

FLEXIBEL
Staat voor buiten de gebaande paden treden en meedenken met de patiënt. In het ETZ kun je onder narcose gaan op de operatiekamer, terwijl je op de achtergrond je favoriete muziek hoort.

OPEN
Wij hebben oog voor de patiënt en houden in onze zorg zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke situatie van de patiënt. Bijvoorbeeld door alle onderzoeken op dezelfde dag te plannen.

PRESTEREN
In alles wat we doen met kop en schouders boven het gemiddelde uitsteken. Dat is ons streven. Zo loopt het ETZ landelijk voorop met de Keuzehulp. Dit is een interactieve website die patiënten met kanker helpt om samen hun specialist de goede behandeling te kiezen.

Voor meer informatie, zie de website.
Contactpersoon
Manon Hagenaars
Adviseur arbeidsmarkt
m.hagenaars@etz.nl
LinkedIn Bedrijfsprofiel

Deel dit bedrijf

Adres gegevens

Adres:Hilvarenbeekseweg 60
Postcode:5022 GC
Stad:TILBURG
Land:NL
Telefoon:+31135392861