Google+
Zoeken
Artsen Vacatures
Omschrijving organisatie
Wij zijn persoonlijk, kennen onze klanten goed, komen veel op locatie en stellen onze professionals centraal! Wij zetten ons voor 200% in voor de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers en dus voor de organisatie. Onze adviezen zijn duidelijk en concreet met de focus op Kracht in plaats van Klacht.

Werken in een jong en dynamisch team
De Bedrijfspoli is een platte, informele en regionale Arbodienst met een team van 45 medewerkers, waaronder 17 (bedrijfs)artsen van alle leeftijden, met ieder hun eigen kennis en ervaring. Collega’s waarmee je kunt sparren als je vragen hebt, maar die je ook kunnen inspireren en motiveren in je werk!

Vrijheid in het uitvoeren van je vak
Wij vinden het belangrijk dat je als professional jezelf bent en je op je eigen manier je vak kunt uitoefenen. Uiteraard met handvatten die wij je als organisatie kunnen geven.
Je krijgt je eigen rayon, waarbij je direct contact hebt met je klanten! In onze visie is de arts namelijk de spil in onze organisatie.

Bij je klanten krijg je de vrijheid om het beleid omtrent verzuim en duurzame inzetbaarheid in samenwerking met hen vorm te geven. Je draagt daarnaast zorg voor de begeleiding van het re-integratieproces van (zieke) werknemers. Veelal werk je in een team ook samen met onze casemanagers, die functioneren in de rol van adviseur van de werkgever op het gebied van wet- en regelgeving. Samen met de casemanager houd je het verzuim, de situatie en mobiliteit in de gaten en je adviseert de klant gewenst en (soms) ongewenst.

In het kader van de rol van onafhankelijke arts krijg je ook de mogelijkheid om zelfstandig en onafhankelijk, zonder toestemming van de werkgever, door te verwijzen naar de specialisten die jij best passend acht! De Bedrijfspoli ondersteunt je hierin uiteraard!
Hoofdvestiging Nederland (adres)
Kerkenbos 1075 b
6546 BB te Nijmegen
Aantal vestigingen
Naast de hoofdvestiging in Nijmegen een spreekurenlocatie in Den Bosch.
Missie en/of Visie
De Bedrijfspoli werkt op een persoonlijke, meedenkende en innovatieve wijze met bedrijven samen om hun ambitie op het gebied van duurzame inzetbaarheid te bereiken/verhogen van medewerkerkracht te realiseren.
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Werken in teamverband vs Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Platte organisatie vs Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Veeleisende werkomgeving vs Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Contactpersoon
Mw. S. Diets
HR Manager
LinkedIn Bedrijfsprofiel

Deel dit bedrijf

Adres gegevens

Adres:Kerkenbos 10-75B
Postcode:6546 BB
Stad:NIJMEGEN
Land:NL
Telefoon:+31243717799
Fax:+31243717791