Google+
Zoeken
Artsen Vacatures
Omschrijving organisatie
Mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekte kunnen bij Altrecht terecht voor specialistische behandeling. Wij geven die specialistische behandeling vanuit de volgende visie en missie:
Hoofdvestiging Nederland (adres)
Altrecht
Lange Nieuwstraat 119
3512 PG Utrecht
030 – 230 8585
Aantal vestigingen
6
Missie en/of Visie
Onze missie: Samen werken aan ontwikkeling en herstel
Het herstel van de patiënt met een psychiatrische aandoening staat bij Altrecht centraal. Onze professionals sluiten hier met specialistische diagnostiek en herstelondersteunende behandeling zo goed mogelijk bij aan, waarbij we vooral naar mogelijkheden kijken in plaats van beperkingen. Dat doen we samen met de patiënt, naastbetrokkenen en ketenpartners. Ervaringsdeskundigheid is daarbij belangrijk: niemand kan immers beter vertellen over de mogelijkheden om het leven weer op te pakken dan degene die het zelf heeft meegemaakt.

Onze visie
Bij Altrecht gaan we uit van de eigen kracht van mensen. Met specialistische diagnostiek en behandeling helpen we kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een psychiatrische aandoening de regie over hun leven te behouden en hun rol in de samenleving weer op te pakken. Samen werken we aan ontwikkeling en herstel in al zijn facetten, ook als dat soms ingewikkeld of zelfs onmogelijk lijkt.
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Werken in teamverband vs Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Platte organisatie vs Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Veeleisende werkomgeving vs Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Contactpersoon
Altrecht Flexbureau

Deel dit bedrijf

Adres gegevens

Adres:Dolderseweg 164
Postcode:3734 BN
Stad:DEN DOLDER
Telefoon:+31302256200