Google+
Zoeken
Artsen Vacatures

Stichting Sint Jacob

Omschrijving organisatie
Stichting Sint Jacob biedt liefdevolle en deskundige zorg, behandeling en revalidatie voor ouderen in de regio Zuid-Kennemerland. Bij ons kunnen onze cliënten wonen of revalideren zoals zij wensen. Wij combineren professionele zorg met een gevoel van thuiskomen. Onze eerste vraag is daarom altijd: wat betekent ‘thuis’ voor u?
Hoofdvestiging Nederland (adres)
Richard Holkade 24
2033 PZ Haarlem
Aantal vestigingen
8
Missie en/of Visie
Sint Jacob streeft ernaar ouderen zoveel als mogelijk regie over hun eigen leven te laten houden. Dat betekent heel eenvoudig dat wij er naar streven dat onze cliënten zoveel mogelijk moeten kunnen leven en wonen zoals zij dat willen. Dat zij verzorgd worden en andere dienstverlening krijgen op het moment dat zij die nodig hebben op de plaats die hen het beste uitkomt. Dat is het uitgangspunt bij alles wat Stichting Sint Jacob doet. Wij willen onze cliënten helpen bij het ouder worden door hen met raad en daad terzijde te staan.
Dat vertaalt zich in de volgende zin waarin al onze waarden zijn samengevoegd en die alle medewerkers van Sint Jacob uitdragen.
Cliënten ervaren bij Sint Jacob toewijding en zorgzaamheid. Er is aandacht voor levenservaringen en overtuigingen. Iedere cliënt is uniek. Cliënten bij Sint Jacob voelen zich geborgen en ook gerespecteerd in hun autonomie. Dat is de basis voor nu én in de toekomst. Dat is de ambitie van Sint Jacob.
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Werken in teamverband vs Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Platte organisatie vs Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Veeleisende werkomgeving vs Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Contactpersoon
Martijn de Rooi, Junior HR adviseur. 0627339107 m.derooi@sintjacob.nl
Merel Barendregt, HR adviseur, 06 58862148, m.barendregt@sintjaocb.nl

Deel dit bedrijf

Adres gegevens

Adres:Richard Holkade 32
Postcode:2033 PZ
Stad:HAARLEM
Land:NL
Telefoon:+31238923801