Google+
Zoeken
Artsen Vacatures

Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei (cmsgv)

Omschrijving organisatie
De Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei is het medisch specialistische bedrijf binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei waarin de activiteiten van de vakgroepen van zestien medisch specialismen worden uitgevoerd. De werkzaamheden van de vakgroepen worden hoofdzakelijk uitgevoerd binnen ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede. De missie van de Coöperatie is om de hoogst haalbare kwaliteit van patiëntenzorg te leveren binnen een professioneel en efficiënt georganiseerd medisch specialistisch bedrijf.
Hoofdvestiging Nederland (adres)
Willy Brandtlaan 10, 6716 RP Ede | Postbus 9025, 6710 HN Ede.
Missie en/of Visie
MISSIE
CMSGV is de regisseur van kwalitatief hoogwaardige zorg voor patiënten in de regio en landelijk toonaangevend in voeding, sport en bewegen. Het ondernemerschap staat bij de CMSGV hoog in het vaandel.

VISIE
Leden vormen een eenheid, zijn professioneel, innoverend, ondernemend en leveren een actieve bijdrage aan CMSGV. Vanuit die eenheid streeft CMSGV naar een totaal geïntegreerde medische staf van waaruit gebouwd wordt aan een gelijkwaardige relatie met de Raad van Bestuur van Ziekenhuis Gelderse Vallei. In gezamenlijkheid met de Raad van Bestuur bepaalt de medische staf de strategische zorgagenda. CMSGV volgt de trends in het zorglandschap en gaat, al dan niet met Ziekenhuis Gelderse Vallei, vanuit de eigen identiteit samenwerkingsverbanden aan met externe zorgpartijen
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Werken in teamverband vs Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Platte organisatie vs Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Veeleisende werkomgeving vs Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Contactpersoon
Loes Hooijdonk
HR manager
Tel. (0318) 43 4423
Email: hooijdonkl@zgv.nl

Deel dit bedrijf

Adres gegevens

Adres:Willy Brandtlaan 10
Postcode:6716 RP
Stad:EDE
Land:NL
Telefoon:+31318434320